Mazda 6 w kilku wątkach

05 Wrz 2018, 16:48

Witam wszystkich
3 września podpisałem umowę na zakup Mazdy CX-5 odbiór w październiku.
Z uwagi na to że miałem różne samochody byłem na różnych forach samochodowych ale ..... Krótko mówiąc, a raczej pisząc tu jest straszny ....... bałagan :). Gdzie jest admin? Musisz to usystematyzować. Mazda CX-5 w kilu watkach. Mazda 6 w kilku watkach. Skomasuj to w jeden watek np. MAZDA CX-5 do roku i od roku. Będzie przejrzyście i przyjażnie dla nowych członków.
No to podpadłem na początek :)

Pozdrawiam i życzę szerokości
Author53
Obserwowany

05 Wrz 2018, 17:14

Author53 napisał(a):Musisz to usystematyzować. Mazda CX-5 w kilu watkach. Mazda 6 w kilku watkach. Skomasuj to w jeden watek np. MAZDA CX-5 do roku i od roku. Będzie przejrzyście i przyjażnie dla nowych członków.
My tu mamy forum Mazdy ogólne mazda-forum-vf113.htm bez podziału na konkretne modele.
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

05 Wrz 2018, 20:07

Co znaczy "ogólne"? "Szydło, mydło i powidło"?. Wejdź na forum NISSAN https://portal.nissanklub.pl/ i rozwiń zakładkę forum. Zobacz jaki porządek. No dobrze to Twoje forum, Ty tu jesteś Panem :)

Pozdrawiam
Author53
Obserwowany

05 Wrz 2018, 20:29

Nie wiem czy zauważyłeś ale jesteśmy forum wszystkich marek i nie tylko. Nie potrzebne nam uporządkowanie tego w modele i roczniki bo nie ma takiego przemiału jak na forum konkretnej marki.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

05 Wrz 2018, 21:54

Kao napisał(a):jesteśmy forum wszystkich marek i nie tylko
Tak jak pisze @Kao a jeżeli nie wiesz gdzie dodać nowy temat to masz możliwość skorzystania z formularza wybierz-dzial/ w którym każdy dział ma odpowiedni opis.
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016