Mini Cooper S - jak sprawuje się silnik 1.6?

30 Gru 2012, 14:21

Witam, jak sprawuje się silnik 1.6 ? Chodzi mi o wersje 170 i 218 km. Części zamienne są łatwo dostępne ? Zawieszenie i inne podzespoły w miare trwałe ?
lukejro
Nowicjusz

Auto: Audi A6 2.4 V6 165 KM

26 Cze 2013, 22:22

silniki są bez awaryjne, ponieważ są ta silniki robione przez BMW, ogólnie jego wykonianie jest bardzo dobre, chociaż części drogie, ale miłości się nie wybiera:)
olekmazi
Nowicjusz

Auto: Nie mam

10 Lut 2014, 19:32

niestety częśći faktycznie masakra, ale wizualnie super jak dla mnie, chociaż to nie wszystko :P
igrek
Nowicjusz

Auto: BMW

16 Sie 2017, 18:58

olekmazi napisał(a):silniki są bez awaryjne,

Przepraszam za zabawę w archeologa, ale zauważyłem pewną mylną informacje, otóż według moich wiadomości, silniki 1.6 Htp są ogromnie awaryjne, czy to prawda??
dingo82
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 04 2004
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Mini Cooper S
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dwa egzemplarze Audi R18 e-tron quattro na FIA WEC, Bahrajn
    Od następnej rundy FIA WEC w Bahrajnie w wyścigach wezmą udział dwa egzemplarze Audi R18 e-tron quattro. Będzie to pierwszy start prototypowego pojazdu marki Audi na piaskach pustyni. Jazda nocą i wysokie temperatury to ogromne ...
    Samochody klasy A - przegląd rynku
    Najmniejsze miejskie samochody mają na naszym rynku ustabilizowaną pozycję – przede wszystkim ze względu na swoją cenę, która rzadko przekracza kwotę 40 tys. zł. Co więcej, producenci coraz lepiej wyposażają ...