Witam mam problem ponieważ pękł mi pasek od alternatora w Citroen c4 1.6 hdi 2006 110 km na 16 zaworach z klimatyzacja na zdjęciu widać mocowanie ktoś doradzi jaki napinacz kupić? Dodam że starego nie ma bo zgubił się podczas jazdy
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Do tego silnika powinien być OEM 16 112 776 80 ale trzeba to jeszcze sprawdzić podając VIN przy kupnie sprzedawcy do weryfikacji części czy na pewno pasuje. Masz silnik DV6TED4 więc zerknij tu [link do oferty na Allegro wygasł] masz komplet pasek plus napinacz.
Podając Vin nie są wstanie określić bo twierdzą że jest bez napinacza tylko rolka. A co do tego zestawu jest montowany na 3 śruby a ja mam na dwie. W mój motor jest też z dpfem
Może zadzwoń sobie na infolinię do iParts.pl i zapytaj. Ja raz korzystałem z ich pomocy i wskazali mi w ich sklepie internetowym konkretną część, która miała pasować i tak właśnie było W sklepie mają bardzo duży wybór, więc bardzo możliwe, że znajdziesz to, czego potrzebujesz
Seria GR - specjalne sportowe edycje modeli Toyoty Japońscy fani Toyoty są już przyzwyczajeni do specjalnych sportowych edycji modeli tej marki, opracowywanych choćby przez TRD czy Modellistę. Jednak tym razem największy producent samochodów w ich kraju naprawdę o ...
Prawidłowe wyposażenie apteczki samochodowej Obecnie w aucie musimy mieć apteczkę zgodną z normą DIN 13164 która przewiduje następujące wyposażenie: 1) Plaster 5mx2,5cm 1szt 2) Plaster z opatrunkiem 10x6cm 8szt 3) Nożyczki 1szt 4) Chusta trójkątna 2szt ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.