Witam , od kilku dni zauważyłem , że rano po przekręceniu kluczyka nie świeci kontrolka oleju . Najciekawsze jest to , że świeci po południu lub gdy silnik jest dobrze rozgrzany .
Czy to może być coś poważnego ?
Wymień czujnik ciśnienia oleju, najprawdopodobniej jest zabrudzony i nie działa jak powinien. Może być jeszcze usterka w przewodzie albo żarówce w liczniku.
Jak lakierować samochód samemu. Plama na masce i dachu. Ostatnio mój samochód dostał obrażeń w postaci rozpuszczalnika na maskę i dach. Więc teraz mam parę plam bez farby zupełnie. Chcę zalakierować to sam ale nie będę miał warunków warsztatowych. Jak to zrobić ...
Jak powinien przebiegać przegląd przed zakupem używanego samochodu? Duża część transakcji związanych z zakupem samochodu w Polsce dotyczy pojazdów z rynku wtórnego. Kluczowym działaniem przed podjęciem decyzji zakupowej jest dokładne zbadanie stanu technicznego pojazdu. Jak ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.