Test robiłem 2 razy w różne dni i plyn koloru nie zmienił. Pod korek też zajrzałem i nie było żadnej mazi. Wycieków również nigdzie nie zauważyłem. Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?
Ten olej mi znika od dluugiego czasu. A jak bylem w lutym na przeglądzie to juz wtedy dymił (ale nie az tak), gość mi zwrócił na to uwage. A jak zaglądał pod samochód to nic nie mówił. Mogę zrobic zdjecie(ale czy to cos ci pomoze?). Może warto zrobić dokładną analizę u fachowca.?
Top 10 najpopularniejszych modeli z miękkim napędem hybrydowym Na rynku miękkich hybryd najwięcej egzemplarzy zarejestrowała marka Audi (3357 aut, 32,5%). Drugie miejsce zajęła Mazda (1486 aut), trzecie Mercedes (1222 auta), a kolejne Suzuki (1106 aut) i Ford (838 aut). W pierwszej dziesiątce ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.