Forum Motoryzacyjne, Forum Samochodowe, Auto Forum
ArteK napisał(a):Chodzi o to że jak temat ma więcej stron niż jedna to wszystkie posty w tym temacie od razu są oznaczone jako przeczytane tak?
Czy możesz napisać więcej informacji na ten temat?galakty napisał(a):Drugi jest taki że forum nie pamięta przeczytanych postów.
ArteK napisał(a):Czy możesz napisać więcej informacji na ten temat?
Rozumiem. Faktycznie tak mogło być, przed zmianami które wczoraj prowadziłem. Zerknij teraz taki problem nie powinien występować.galakty napisał(a):Chodzi o to, że po ponownym wejściu forum cofa do postów, które czytałem ostatnim razem. Ewentualnie zaznacza wszystko jako przeczytane i cofa do 1 postu.
ArteK napisał(a):Zerknij teraz taki problem nie powinien występować.
A ile masz nieprzeczytanych postów? Można to sprawdzić na stronie głównej.galakty napisał(a):Występuje nadal, ale mam wrażenie że w znacznie mniejszej skali, da się z tym żyć
ArteK napisał(a):A ile masz nieprzeczytanych postów? Można to sprawdzić na stronie głównej.
Testowałem w różnych przeglądarkach i nie widzę problemu z oznaczaniem postów. Czyściłeś cache w przeglądarce?galakty napisał(a):Dalej forum działa losowo jak mu się zachce.
ArteK napisał(a):Testowałem w różnych przeglądarkach i nie widzę problemu z oznaczaniem postów. Czyściłeś cache w przeglądarce?