Ostrzegam przed warsztatem w Łodzi na Ogrodowej koło NETTO

06 Lut 2015, 17:14

Witam,chciał bym was wszystkich ostrzec przed próbą odwiedzenia warsztatu(psełdo warsztatu) w Łodzi na ul. Ogrodowej na parkingu Netto.
Ludzie którzy tam pracują to nie dość że wstawjają kiepskiej jakości części to jeszcze podwyższają ceny naprawy pomimo wcześniejszych ustaleń.
Mnie podnieśli cene z 300 zł na 550zł za wymianę sprzęgła w Renault Megane ale to jeszcze mało bo wkurzony sytuacją nie obejrzałem wcześniej auta kiedy je odbierałem i to był mój błąd po po przyjechaniu do domu dopiero zobaczyłem zniszczoną maskę w mojej Reni.
Nie wiem co oni tam robili z moim autkiem ale maska nadawała się do lakierowania.
Takie warsztaty powinno się od razu zamykać lób spalić aby nie oszukiwali więcej ludzi. :x
Roman1401
Obserwowany

Prawo jazdy: 12 04 1995
Auto: Renault Laguna
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

17 Lut 2015, 16:42

Jeden z moich znajomych korzystał chyba kiedyś z usług tego „serwisu” – o ile pamiętam to chcieli mu w miejsce używanej części wstawić inną używaną część, a policzyć, jako nową część. Magia normalnie.
normalski
Nowicjusz

Auto: volvos60
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda Kamiq - miejski SUV
    Nowy miejski SUV ŠKODY, dedykowany dla chińskiego rynku model KAMIQ, został oficjalnie zaprezentowany 23 kwietnia. KAMIQ stanowi uzupełnienie gamy SUV-ów ŠKODY, w której znajdują się już modele ...