Oszczędny, mały, miejski samochodzik

moje typy modeli z różnych mark samochów

citroen c1
3
13%
peugeot 107
2
8%
toyota aygo
1
4%
honda jazz
4
17%
ford fiesta
3
13%
mitsubishi colt
3
13%
subaru justy
2
8%
vw polo
6
25%
Razem głosów : 24

16 Lut 2011, 01:30

Witam wszystkich.

Szukam samochodu gdzie większość czasu będę jeździł nim po mieście. Chciałbym aby kosztował tak mniej wiecej 17.000-20.000 i dobrze by było gdyby nie był starszy niż 3-4lata Chciałbym aby był bardzo ekonomiczny a więc mały silnik, wymiary i masa własna. Może to głupie ale chciałbym również aby nie był jakoś bardzo kobiecy jak np według mnie ford ka...wiem, że to może kwestia gustu ale są samochody, które uważane są za kobiece...fajnie również by było gdyby na rynku były jakieś części tuningowe do tego maluszka

wiem, że mam dość spore wymagania dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc w wyboże samochodu klasy mino do Was - osób, które znają się na samochodach dużo lepiej ode mnie.

z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam
shelby
Nowicjusz

Zdjęcia: 1
Miejscowość: Łódź

16 Lut 2011, 09:07

Polecam Hondę. Z zewnątrz małe, niepozorne, a w środku całkiem spore. Mało awaryjne i dość wygodne auto jak na takiego "malucha".
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Poradnik - kupujemy auto za kilka tys zł
    Do stworzenia tego poradnika skłoniły mnie dwie rzeczy. Pierwsza to fakt, że na nasze forum trafia sporo osób, które chcą kupić auto w przysłowiowej "cenie średniego roweru" do dojazdów do pracy, szkoły, ...