W tej cenie spokojnie możesz wyrwać dobrą Octavie z bogatym wyposażeniem i instalacją LPG co będzie opłacalne pod względem kosztów spalania. BMW e36 oraz Passata bym sobie darował,masz jednak zbyt wąski budżet na te samochody.
Barol , Kon146 nie bardzo się jeszcze orientuje w fiatach ale wtedy jak przeglądałem i potem tu wpisałem to dlatego że takowy znalazłem [link do oferty na Allegro wygasł] na podstawie tego tak napisałem teraz pytanie czy to jest 1.9 jtd czy może tylko td albo sprzedawca coś wymyśla
tym jeżdżę: opel astra 1 1.6 8v (MÓJ), mitsubishi L400 2.5td (kto nie jechał nie wie co traci), toyota avesis verso 2.0 diesel (rodziców), ursus c 330 2.0 diesel bez turbo , lamborghini runner 1.5did (silnik mitsubishi)
W Punto II występowały takie silniki wysokoprężne: 1.3MultiJet 70KM,1.9D 60KM oraz 1.9JTD w trzech odmianach 80/85/100KM wiec ten z linku będzie to odmianą środkową zapewne.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Toyota GT86 British Green Limited Edycja specjalna Toyoty GT86 to kolejny dowód, że w świecie motoryzacji wszystko wygląda lepiej w kolorze British Racing Green. British Racing Green to klasyka motorsportu – kolor, dzięki któremu przez ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.