Pierwsze auto - ładne z zewnątrz i tanie w utrzymaniu

07 Sie 2023, 01:50

Witam zastanawiam się nad moim pierwszym autem. Chciałbym aby było ładne z zewnątrz i tanie w utrzymaniu najlepiej do 7-8tyś.
PawelGol
Obserwowany

Auto: Nie mam

07 Sie 2023, 07:17

PawelGol napisał(a):Chciałbym aby było ładne z zewnątrz i tanie w utrzymaniu

Seicento :mrgreen:
Ładny - pojęcie względne. Napisz które Ci się podobają. Napisz jeszcze gdzie mieszkasz, poszukamy ogłoszeń w Twojej okolicy.
Henk
Początkujący

Zdjęcia: 7
Przebieg/rok: 3tys. km
Auto: VW Golf 5
Silnik: 1.4 MPI
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

07 Sie 2023, 14:56

Skąd jesteś to coś się poszuka.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

08 Sie 2023, 20:29

Województwo śląskie. A podoba mi się BMW E36,46 oraz audi a4b5 i audi a4 8l ale nie wiem jak tam z kosztami utrzymania w tych samochodach
PawelGol
Obserwowany

Auto: Nie mam

08 Sie 2023, 20:52

Pisze prywatną wiadomość.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

09 Sie 2023, 07:12

Audi i BMW to marki premium i koszty utrzymania też są trochę wyższe. Poza tym w cenie do 8000 będą zajechane. Jeśli chcesz tanio jeździć, to szukaj sobie Fiata: [link do oferty na Olx wygasł]
Henk
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Auto Nostalgia 2023 - udane spotkanie z retro-motoryzacją
    Tegoroczna odsłona Auto Nostalgii podobnie jak przed rokiem odbyła się w halach Expo XXI w Warszawie. Wydarzenie organizowane przez Grupę MTP to najstarsze w Polsce targi pojazdów zabytkowych. Przestrzeń targową wypełniły ...
    40-lecie Renault w Formule 1
    Renault informuje, że w ten weekend, w ramach Grand Prix Monako, uroczyście rozpocznie obchody 40 rocznicy zaangażowania marki w wyścigi Formuły 1. Renault rozpoczęło przygodę z Formułą 1 wraz z udziałem kierowcy Jean-Pierre ...

09 Sie 2023, 08:06

Henk napisał(a):Poza tym w cenie do 8000 będą zajechane

Już nie przesadzajcie bo coś do jazdy spokojnie kupi w przypadku Audi bo BMW to wiadomo co i jak..
Barol
Awatar użytkownika

09 Sie 2023, 10:01

Barol napisał(a):Już nie przesadzajcie bo coś do jazdy spokojnie kupi w przypadku Audi bo BMW to wiadomo co i jak..

Coś tam kupi, ale wiesz jak to jest - kupi Audi z 2003 roku, albo Fiata z 2008.
A propos BMW - dzisiaj przed 06:00 koło mojej chaty rozkraczyła się jedna, chyba piątka, z tych nowszych, może 2018. Zgasła w czasie jazdy i nic się nie dało zrobić. Właściciel posprawdzał wszystko co możliwe, rozrusznik kręcił, tylko nie odpalał. Zepchnąć nie dało rady, bo automat. Odjechała na lawecie po dwóch godzinach męczarni. I to tyle z nowego BMW :)
Henk
Początkujący