No tak, wiem ze PB i ON ceny rosna, no ale co ja na to poradze ? Na rower sie nie przesiade ; )
Nie wiem, moze nie jestem specjalista od motoryzacji, ale wydaje mi sie ze glupota jest sugerowanie ze "LPG bedzie zywotniejszy od ON", bo tak to zinterpretowalem ?
Przeciez nie jest tajemnica ze LPG tyra silnik, pomijajac ze taki 1x letni samochod z LPG juz najwyzej na szrot mozna oddac, bo nie da sie go sprzedac.
I jak zalozenie ze nie trafie na "silnik diesla w dobrym stanie", to czemu zaloeznie ze trafie na "LPG w dobrym stanie", z tego co wiem uzytkownikami dieslow sa najczesciej ludzie sredniego wieku tudziez emeryci, a LPG no nie ukrywajmy, ze najczesciej mlodsze pokolenie ktore chce sciac koszty maksymalnie - skad zalozenie ze taki mlodzian uzytkowal lepiej samochod LPG niz emeryt diesla, zdaje mi sie ze powinno byc odwrotnie ?
Tak wynika przynajmniej z moich codziennych obserwacji, nie wiem jak to bywa w innych miastach.
Mazda 626 - za duza to raz, strasznie brzydka to dwa, a trzy slaby silnik troche ; ) w kazdym razie nie jestem jej zwolennikiem.
Hm co do Corolli to tez raczej uroda nie grzeszy ^^
Co do Alf fakt, 10 tys sa dolne granice i ciezko dostac igle, zwykle albo takie na dwa razy, lub taka w lepszym stanie ale jeb*** pol zderzaka np itp. No a druga sprawa, co prawada to prawda, lubie czasem pocisnac mocniej, a na naszych drogach Alfa, zeby sie trzymala kupy to trzeba raczej doslownie przepisowo jezdzic ... Bo z tym zawieszeniem czytalem ze jest naprawde lipa w 147.
Przykladowo taka oferta mnie interesowala :
[link do Otomoto wygasł]A taki Focus w dieslu 115 KM ?
Renault Laguna II dCi 120 KM ?
Rover 25 (moze nawet MG ZR) tez mi sie podoba calkiem i jest tani, ale sypia sie jak ch...a ponoc ? No i serwis i czesci drogie ?
Wciaz otwarty na propozycje jestem.
Chociaz fakt, bardzo bym chcial zeby bylo tak rozowo z LPG, wtedy bym dorzucil z kafla i kupil Opla Astre G bertone z LPG, marzenie
![Razz :P]()