Witam.
Interesuje się kupnem auta do 6tys., mało awaryjnego, mało palącego i ogólnie wszystko jak najtaniej. Auto będzie mało eksploatowane, miesięcznie może z 500-800km (to max, może się zdarzyć że zrobię 200km).
Pasują mi Ibizy i Punto II, Polo i Lanos raczej odpada. '
Proszę o porady, linki oraz naprowadzenie.
Pozdrawiam dziękuję.
Czy na pewno stać Cię na diesla? Myślisz, że spalanie to jedyne koszta eksploatacji? A co z osprzętem silnika, wyeksploatowaniem samochodu i eksploatacją miejską. Diesel nagrzewa się po 10-15km w mieście. Wtedy ropniak pali 2x więcej jak nie więcej, W dodatku ...
Niskie napięcie na akumulatorze i problem z odpaleniem silnika Po trzech dniach wsiadam przekręcam kluczyk i rozrusznik z trudem zrobił może jeden obrót. Było to dla mnie dziwne dlatego że akumulator wcześniej nie sprawiał problemów i nie dawał oznak rozładowanego. Zajrzałem ...
No z tym wyposażeniem to trzeba by naprawde poszukać.Bo znalezc lanosa z 2 airbag'ami to nie takie łatwe ale już klimą łatwiej.I tu mnie dziwi,dlaczego daewoo postawiło na wygode niż na bezpieczeństwo.
Proponuje ci kolego Mitsubishi Carisme I silniczek 1.6 90 KM rok 1995-2004,bardzo piekny i luksusowy samochod nie tylko z wygladu,Tylko iwyloncznie Benzyna-Srednie spalanie auta to 7,5l/100km z ocen uzytkownikow samochod ma bardzo malo awari a jak jusz to drobiazgi.Pojemnosc tego cacka to 1599cm (szesciennych).I proponuje ci to auto,sam mam zamiar go kupic na moje pierwsze w tym roku.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] a moze tkaie auto;)? jezdzilem nim rok i w sumie nie mam zastrzezen.. mailem na gaz to za te 60zl moglem ponad 250km zrobic;) uważaj tylko na zamarzajace zamki:P podobno to ich wada aczkolwiek ja nie mialem z tym problemu
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.