Po prostu stracilem nadzieje, ze znajde 1.6 w rozsadnej cenie, szukam miesiac. Ludzie powariowali z cenami golfa, a dla mnie wydaje sie najsenowniejszym samochodem na ta chwile. Wujaszek ostatnio kupil 1.6 220tys km 2007 r za 13.5k a ja tylko za tyle widze roczniki 03/04
Po pierwsze trzeba sprawdzić czy to nie wadliwa wersja 1.9TDI oznaczona kodem BXE (bo realny przebieg tych aut to powyżej 300 tysięcy). Po drugie te egzemplarze są tańsze niż 1.6 8V z tego rocznika, co powinno wzbudzić podejrzenie.
Astra H jak najbardziej. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - świeży gaz. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - dopytaj jak długo jeżdzi na gazie. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
"SKODA Rapid" Nowy wymiar SKODY Pod takim hasłem rozpoczęła się właśnie największa kampania reklamowa marki SKODA w tym roku. Hasło reklamowe SKODY odnosi się bezpośrednio do modelu Rapid, który kontynuuje znaną z Octavii i Superba ideę samochodu ...
Najlepsza taksówka na świecie? Hybryda! Był czas, gdy w Polsce, Niemczech i wielu innych krajach Europy na ulicach dominowały taksówki z silnikami Diesla, a jednym z najczęściej wybieranych samochodów był Mercedes W124. Dziś taksówkarze na ...
Opel Astra 3 - [link do oferty na Olx wygasł] Seat Leon 2004r. 1.6 benzyna - [link do oferty na Olx wygasł] Seat Ibiza 2006r 5 drwi - [link do oferty na Olx wygasł] Opel Astra III 1.6 2006r - [link do oferty na Olx wygasł]
znalazlem taką astre astra h 1.6 z gazem sekwencja polrocznym jeszcze na gwarancji. Rok koncowka 2004. Po wymianie rozrzadu 15 tysiecy kilometrow temu. Centralny zamek, klimatyzacja , tempomat, welurowa tapicerka, elektryka, abs , esp, czujnik deszczu itd. Długie oplaty( do wrzesnia) 5 drzwi. Cenie 12200 co myslicie?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.