I dobrze nie chcecie nie kupujcie FIAT-a ...Dzięki temu te auta nie byly nie są i pewnie nigdy nie będą wieśniackie...Dlatego właśnie kupiłem FIATA a nie stare BMW czy Golfa
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Daro20VT napisał(a):Swoje 20VT zamieniłbym tylko na jedno Audi... RS4 (sedan) tylko i wyłącznie nie zamieniłbym go na żadne inne![]()
I dobrze nie chcecie nie kupujcie FIAT-a ...Dzięki temu te auta nie byly nie są i pewnie nigdy nie będą wieśniackie...Dlatego właśnie kupiłem FIATA a nie stare BMW czy Golfa
Daro20VT napisał(a):Wkładam w niego 10tyś nie w celach naprawczych lecz po to żeby był jeszcze trochę szybszy, trochę mocniejszy i żeby przyjemniej i lepiej się nim podróżowało...
NIE TYLKO kierowcy FIAT-a myślą że BMW to wieśniackie auta... Szczerze mówiąc mamy głęboko wasze zachowania na drodze... Przynajmniej ja... Tak jak ostatnio podjeżdża obok mnie na światłach gościu E36 chyba 325i i dodaje gazu i ją tam do odcinki i myśli że na mnie to robi wrażenie... Ja ruszyłem spokojnie a on w piz*** tej Bemce a potem myśli ze objechał FIAT-a kiedy ja nawet nie wcisnąłem 1/2 pedału gazu... To jest prawdziwy żal
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI