REKLAMA
Mifibi napisał(a): zagraniczne - klasa sama w sobie
konkretnie proszę przykłady w czym "zagraniczna" instalacja jest lepsza od tych polskich, bo pisać ogólnikowo że słyszałem to mało wiarygodne
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Mifibi napisał(a): zagraniczne - klasa sama w sobie
mrgrey napisał(a): ogólnie naprawdę warto zakładać prins dlm - dość popularny produkt = duża możliwość napraw itp. mozna też polecić Staga Barracudy i Silvera lecz wszystko tak naprawde jest kwestią gustu i najlepiej samemu przetestować
djkranc napisał(a):Mifibi napisał(a):
zagraniczne - klasa sama w sobie
Dokładnie, trzymajcie się tematu proszę. Jak chcecie pogadać o zagranicznych instalacjach to załóżcie temat np. Instalacje LPG polskie kontra zagraniczne. Dziękujęgolfiarz napisał(a):temat brzmi: Prins DLM - warto??
Piotrek123 napisał(a):mrgrey napisał(a): ogólnie naprawdę warto zakładać prins dlm - dość popularny produkt = duża możliwość napraw itp. mozna też polecić Staga Barracudy i Silvera lecz wszystko tak naprawde jest kwestią gustu i najlepiej samemu przetestować
A co ma stag, barracudy i silver do Prinsa? koledze z tego rozpedu chyba się coś pomyliło. rozmawiamy o innej generacji kolego.
mrgrey napisał(a):Ja osobiście słyszałem dużo pozytywnych opini na temat Prinsa Dlm - niewiem skąd te hejty.
mrgrey napisał(a): jesteś jakimś ukrytym adminem?
Becza napisał(a):plusem tej instalacji jest nieodczuwalna różnica gaz/benzyna.
djkranc napisał(a):każda dobrze wystrojona instalacja sekwencyjna nie odczuwa się różnicy między benzyną a gazem