Prośba o pomoc. Jeżeli ktoś może pomóc. Mam Toyotę Corollę 1,4 D4D 90kM 2007r. Mam problem z odpalaniem auta, już były wymieniane 7 wtryskiwaczy niestety pojedyńczo a nie komplet 4szt. (mój błąd). Nie zawsze mam taki problem czasem pali bez problemu. Jak założe nowe wtryskiwacze odpala od tzw. draski a po jakimś czasie powraca problem.
Jeśli chodzi o te silniki,to typowe bolączki tyczą wtryskiwaczy właśnie,czasami trzeba zmienić tylko program sterujący jednostką,by wszystko działało jak należy.Niestety nie wiem ,czy tutaj występują wtryskiwacze kodowane
Jak Toyota nauczyła świat wydajnej produkcji Toyota stała się pierwszym producentem na świecie, którego roczna produkcja przekroczyła 10 milionów aut. Toyota Corolla – samochód, który zmotoryzował japońską klasę średnią – jest ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.