Proszę o pomoc w ocenie

03 Cze 2016, 12:07

Witam, w poprzednim temacie nikt nie odpowiedział więc sam poszukałem i proszę was o pomoc w wyborze i ocenie podanych niżej samochodów, a więc znalazłem coś takiego, jak myślicie którym warto się bardziej zainteresować?
- MONDEO 1.8 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
- FOCUS 1.8 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
- COROLLA 1.6 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Jeżeli ktoś ma ciekawsze propozycje (woj. Śląskie) to jestem otwarty na propozycje
Rafi094
Nowicjusz

Auto: Nie mam

03 Cze 2016, 12:43

Aut w Porębie się nie kupuje, bo tam same cfffaniaki, ale ta Corolla jest bardzo ok (sprawdzone)
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

03 Cze 2016, 23:14

Co do Corolli to tutaj egzemplarz z mojego miasta,widziałem na zywo i na prawdę dobrze się prezentuje.
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

04 Cze 2016, 02:25

Dzięki za odzew, mike1735 co masz na myśli pisząc "sprawdzone" widziałeś te corrolke? Rzuciła mi sie też w oczy pewna rzecz, czy na przed ostatnim zdjęciu gdzie widzimy lewą część tylu samochodu, klapa bagaznika w rogu nie jest, tak jakby wygięta? Pytam bo dziwnie to dla mnie wyglada a nie ogarniam zeby poznac po zdjeciach czy mogl dostac w tyl czy cos w tym stylu. Pozdrawiam.
Rafi094
Nowicjusz

Auto: Nie mam

04 Cze 2016, 11:18

Rzeczywiście, to dziwne, ale na zdjęciu wygląda, jakby była wygięta, albo źle spasowany ten mały element pod lampą. Jak masz niedaleko to jedź, obejrzyj i oceń na żywo, to jeszcze o niczym nie świadczy.
kamasz222
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 29 02 1916
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Peel P50
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1912
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik 2UR-GSE
    Powody do dumy mają również inżynierowie odpowiedzialni za stworzenie jednostki V8 2UR-GSE. To wolnossący motor, który jest sercem sportowych Lexusów z ostatnich lat. Dzisiaj jednostkę znajdziemy pod ...
    15 lat sukcesów Toyoty Prius
    15 lat temu została zaprezentowana pierwsza generacja Toyoty Prius, której debiutowi towarzyszyło hasło "w samą porę na 21 wiek". Półtorej dekady później, najlepiej sprzedający się samochód hybrydowy ...