PZU Pomoc

14 Gru 2009, 19:01

150 km to kawał drogi ciekawe ile prywatnie by to kosztowało ? pewnie w kapciach byśmy zostali...
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

14 Gru 2009, 19:29

Pewnie tak, a dzisiaj jak pada ten śnieg to tylko latały lawety w te i z powrotem :)
gabii
Nowicjusz

Miejscowość: Podlaskie

15 Gru 2009, 23:27

Szczególnie w okolicach stolicy , ciekawe jak inne miasta , najgorsza jest ta ciapa na drodze ; / , ale damy radę :D , opony macie zmienione na zimę ?
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

16 Gru 2009, 10:08

Ja mieszkam w Białymstoku i też widzę te nissany jeżdżące po mieście, opony mam zmienione, ale i tak ślisko, dziś jest minus 10, nie wiem jak ja uruchomię swojego golfika :)
gabii
Nowicjusz

16 Gru 2009, 17:02

[quote="gabii"]Ja mieszkam w Białymstoku i też widzę te nissany jeżdżące po mieście, opony mam zmienione, ale i tak ślisko, dziś jest minus 10, nie wiem jak ja uruchomię swojego golfika :)[/quote]

Wychodzi na to , że nadchodzi idealna pora , żeby ta kartę trochę przetestować bo tych zdarzeń drogowych zimową porą jest bez liku.
kingiko
Początkujący

Miejscowość: warszawa

16 Gru 2009, 17:15

Lepiej żeby nie trzeba było testować tej karty :D
Ale na wszelki wypadek warto ją mieć przy sobie, szczególnie w taką pogodę.
kropek
Nowicjusz

Miejscowość: z kartki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kocham sport motorowy - Pascal Brodnicki
    Dzięki rajdom wyciszyłem się i skupiłem na tym, co naprawdę jest ważne w życiu. Rywalizacja jest wspaniała i daje ludziom mnóstwo pozytywnych emocji. Chyba każdy z nas marzy o tym, by kiedyś stanąć na podium - mówi ...
    Lexus LX - potężny, luksusowy samochód terenowy
    To największy i najbardziej luksusowy model w gamie SUV-ów Lexusa, którego długość to 5065 mm, a szerokości wynosi 1980 mm. Wielki jest również bagażnik auta, który pomieści 701/1276 l. Pod maską ...

17 Gru 2009, 01:22

Podobno wystarczy że ma się numer zresztą jak się im podaje dane to oni mają wszystko ładnie w komputerze. Heheh masz rację niech się lepiej nie przyda ;p
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

17 Gru 2009, 10:11

Ciekawe czy by przyjechali tylko na telefon, w przypadku braku karty?
gabii
Nowicjusz

18 Gru 2009, 12:58

Jak kartę ma się wykupioną myślę że tak , chociaż dobrze jest pamiętać swój numer ludzie mają różne pomysłu i stąd może być podważenie wiarygodności jeśli nie ma się numeru ale można próbować :)
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

18 Gru 2009, 12:59

[quote="gabii"]Ciekawe czy by przyjechali tylko na telefon, w przypadku braku karty?[/quote]

Samą kartę musisz miec wykupiona, a czy przy sobie? Myślę, że jak zapomnisz to Cię znajda w systemie po nazwisku, samochodzie, numerze karty ...
kingiko
Początkujący

Miejscowość: warszawa

18 Gru 2009, 13:01

No ok zakładając że kierowca pamięta swój numer karty :P , w sumie to o numer głównie chodzi nie o kartę fizycznie ;) , chociaż lepiej w portfelu ją nosić.
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

18 Gru 2009, 18:46

No właśnie, zwłaszcza w taką pogodę jak dzisiaj :)
gabii
Nowicjusz

19 Gru 2009, 17:53

Teraz oprócz apteczki obowiązkowym wyposażeniem będzie karta pomoc :D
kropek
Nowicjusz

Miejscowość: z kartki

20 Gru 2009, 14:29

I to był by dobry ruch jeśli chodzi o nasze poczucie bezpieczeństwa i nie stresowanie się co zrobić kiedy coś się wydarzy.
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

20 Gru 2009, 15:07

W sumie wydatek niewielki, to czemu nie... :)
gabii
Nowicjusz