PZU Pomoc

17 Lis 2009, 22:11

Tak ta karta obejmuje teraz auta do 13 lat , wcześniej było do 10. Myślę że 13 lat rozsądnie wielu ludzi ma mniej więcej auto w takim wieku.
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

18 Lis 2009, 16:38

Witam,

polecam nowa strone..
REKLAMA
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez piotrusu, 20 Lis 2009, 00:30, edytowano w sumie 1 raz
piotrusu
Nowicjusz

Miejscowość: jibbhi

19 Lis 2009, 19:14

Hymm... , no tak i niby co jest na tej stronie :P , nie lubię nie opisanych nie znanych linków ;) . A co do ubezpieczenia się to czytałem o tym że OC będzie podniesione o 20% chyba do końca grudnia jak mówią plotki :P , szkoda że nie ma ujednoliconej ceny OC dla wszystkich, chociaż i tak jak firma nie jest solidna i zorganizowana to nic by nie dało.
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

20 Lis 2009, 18:28

No ciekawe jak sobie poradzą te wszystkie directy :) Bo myślę, ze w PZU to mało się zmieni.
gabii
Nowicjusz

Miejscowość: Podlaskie

22 Lis 2009, 14:46

W PZU jak i w pozostałych firmach ubezpieczeniowych będzie to zmienione na tej samej zasadzie bo będzie to ogólny Unijny nakaz. Zdarzył wam się tak a propos kiedyś jakiś wypadek / kolizja za granicą ?
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

25 Lis 2009, 00:55

Poczytałam o tej karcie, ciekawa rzecz. Zwłaszcza dla kobiet :)
A co do podwyżek to też się zastanawiam jak to wpłynie na rynek firm
kropek
Nowicjusz

Miejscowość: z kartki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Seat Leon III - oszałamiający design
    "Dzięki swojemu dynamicznemu i pewnemu charakterowi, nowy SEAT Leon odnajduje należne mu miejsce. Ma zdecydowany wygląd”, mówi Alejandro Mesenero-Ramanos, szef zespołu projektantów SEAT-a. "Swoim wyglądem ...

25 Lis 2009, 16:51

Mam problem z Vatem 25 . dostałem odmowe. umowa jest z francuzem a kupywałem od handlarza w polsce. Co mam zrobic??
Łukasz06
Łukasz06
Nowicjusz

Miejscowość: Jelenia Góra

25 Lis 2009, 19:15

Pismem wysłanym pocztą albo e mialem czy telefonicznie zerwać umowę i to wszystko :P w naszych porządnych towarzystwach ubezpieczeniowych wszystkie 3 opcje są dostępne.
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

03 Gru 2009, 23:02

Choć umowy lepiej zrywać telefonicznie, niż listownie. Bo choćby nie wiem jak dobre TU, poczta zawsze może nawalić
kropek
Nowicjusz

04 Gru 2009, 09:34

Teraz nie ma problemu, prze infolinie można wszystko załatwić, chociaż ciekawe czy nie ma takiej opcji online na stronie?
gabii
Nowicjusz

07 Gru 2009, 22:01

Sama karta jest ciekawą opcją i nawet nie tyle dla kobiet co również dla męzczyzn, szczególnie tych leniwszych albo mniej uzdolnionych motoryzacyjnie :)
kingiko
Początkujący

Miejscowość: warszawa

08 Gru 2009, 09:33

A to myślisz, że trzeba mieć szczególne zdolności aby znaleźć się raptem w rowie? :)
Chyba każdy kierowca korzystał kiedyś z holowania i wie ile to kosztuje :)
gabii
Nowicjusz

08 Gru 2009, 23:02

Oj tak, na holowanie zdarzyło mi się wydać majątek. Czyli z tą kartą będzie za free, tak?
kropek
Nowicjusz

10 Gru 2009, 01:32

Jeżeli ktoś jest zainteresowany tematem ubezpieczeń i chciał by coś więcej o tym poczytać to polecam artykuł :

"PZU znów okazał się bezkonkurencyjny w rankingu ubezpieczeń komunikacyjnych przeprowadzonym przez dziennik Rzeczpospolita. Najtańsze ubezpieczenie OC, AC i pakiet ubezpieczeń dla nowych samochodów sprawiły, że oferta PZU została oceniona najwyżej.

„PZU ma najbardziej atrakcyjne cenowo zarówno OC jaki i autocasco dla nowych pojazdów (…) W porównaniu z 2008 rokiem potaniały ubezpieczenia nowych samochodów w PZU” – czytamy w dodatku Moje Pieniądze do dziennika Rzeczpospolita. W zestawieniu przygotowanym przez dziennikarzy oferta PZU trzykrotnie wyprzedziła silnie w ostatnim czasie reklamowane w mediach propozycje produktowe AXA, Link4 i mBank.

- Cieszy nas wysokie miejsce w rankingu. Zaawansowana polityka cenowa, jaką obecnie prowadzimy powoduje, że niemal wszystkim klientom jesteśmy w stanie zaoferować bardzo korzystne ubezpieczenie samochodu – mówi Katarzyna Lewandowska, Dyrektor ds. Produktów Komunikacyjnych PZU. I dodaje – Pamiętajmy przy tym, że poza najniższą ceną PZU oferuje także liczne udogodnienia, np. PZU Pomoc. Skala działania oraz doświadczenie w rozpoznaniu potrzeb polskich kierowców pozwalają nam zaoferować dobry produkt w bardzo atrakcyjnej cenie.

Podczas kiedy inni ubezpieczyciele rozważają podniesienie cen ubezpieczeń komunikacyjnych, PZU nie planuje w najbliższym czasie zmian. Już w grudniu klienci PZU otrzymają ubezpieczenie OC o podwójnej ochronie, bo z dwukrotnie wyższymi sumami gwarancyjnymi, ale za te samą cenę, co dotychczas. Co więcej, PZU oferuje klientom bardzo dogodne warunki ubezpieczenia OC, np. w promocji Lepsza Cena.

Ubezpieczenia komunikacyjne pozostają od wielu lat głównymi produktami ubezpieczeniowymi oferowanymi przez PZU SA klientom indywidualnym."

źródło: PZU
Ostatnio edytowany przez griff, 01 Cze 2010, 20:10, edytowano w sumie 1 raz
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

10 Gru 2009, 09:11

kropek napisał(a):Oj tak, na holowanie zdarzyło mi się wydać majątek. Czyli z tą kartą będzie za free, tak?

Tak, tylko że to działa do 150 km, liczonych od miejsca zatrzymania pojazdu do
miejsca docelowego. Cos tak...
gabii
Nowicjusz