Hej! Dzisiaj szybki teścik produktu K2 Spectrum Pro - jest to quick detailer - szybki wosk w płynie. Mega pomocny środek do szybkiego ogarnięcia auta - Odświeżyłem nim plastiki i lakier, mega fajny efekt hydrofobowości i kropelkowania i mega fajnie auto się błyszczy. Polecam jak najbardziej. Podsyłem fotkę z efektem kropelkowania K2 Spectrum pro quick detailer [link do oferty na Allegro wygasł]
Hm, to już drugi twój produkt K2 który opisujesz ale nie podajesz własnych zdjęć z zastosowania i jak tego dokonałeś więc mi to wygląd trochę na reklamę ;/ a już myślałem że faktycznie testowałeś
Fotka, jaką zrobiłem jest moja prywatna nie reklamuję K2, tylko mam te produkty. Na celu mam jeszcze inne marki, które chcę opisać. Dzisiaj może uda mi się porobić parę fotek, to podeślę.
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Wymóg opon zimowych lub całorocznych w Europie Już w 29 państwach Europy wprowadzony jest zakaz jazdy na oponach letnich w tym okresie roku, a przepisy jasno precyzują okres lub warunki ich użytkowania. W 16 krajach są to konkretne daty kalendarzowe (Bułgaria, Czechy, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.