Otóż mam problem, padło mi radio i kupiłem sobie nowe panasonica. No i myslałem że podłączenie będzie łatwe ale przeliczyłem się. Chodzi oczywiście o zasilanie. Dołączyłem obrazek jaką mam kostke i kable w samochodzie.
W samochodzie mam kable do zasilania takie (czarny, czerwono-zielony i fioletowy) w kostce sa trzy (czarny, czerwony i żółty) i teraz jak to podłączyć..... ?
w poprzednim radiu były dwa wejścia do zasilania:
jeden - czarny był podłączony do czarnego, drugi - fioletowy zwarty razem z czerwono-zielonym do jakiegoś tam juz nie pamietam, a tu dochodzi jakis żółty jeszcze i kompletnie nie mam pomysłu ...
da sie coś z tym zrobić???
Toyota Aygo - samochód do miasta Z danych Instytutu Badań Rynku Motoryzacyjnego SAMAR wynika, że pod względem liczby rejestracji model Aygo jest niekwestionowanym liderem rynku w klasie A. Od stycznia do kwietnia 2019 roku nabywców znalazło aż 1 721 ...
Przeziębienie lub grypa, a czas reakcji kierowcy Mocne przeziębienie lub grypa mogą opóźnić czas reakcji kierowcy nawet o 10%. Dodatkowo na szybkość działania w sytuacji awaryjnej mogą także negatywnie wpływać zażywane leki. "Kierowca musi zachowywać się odpowiedzialnie. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.