REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
MotoAlbercik napisał(a):mało chyba tu teraz zagląda z pewnego powodu
Snow Queen napisał(a):może były byśmy wyróżnione
Dishman napisał(a): Czy kobiety inaczej jeżdżą?
Dishman napisał(a):Nie wiem dlaczego, ale od razu mam skojarzenie o tych miejscach parkingowych w hipermarketach. Kojarzycie, co jakaś sieć handlowa wymyśliła, że stworzy miejsca dla kobiet, które będą szersze, większe i bliżej wejść. Trochę podobne do miejsc dla niepełnosprawnych.
Dishman napisał(a): Czy kobiety inaczej jeżdżą? Czy obowiązuje je inny kodeks drogowy, a może kupują w sklepach inne wycieraczki?
MotoAlbercik napisał(a):No chyba, że Artek zrobi jakiś nowy dział np. ten dla kobiet i w nim mogłabyś być moderatorką. Ale zobaczymy.
... to zdradź chociaż imię tego powodu ...
(buciki na szpilkach niekiedy nie radzą sobie z pokonaniem pewnego dystansu z końca parkingu do centrum handlowego, poza tym kobiety bywają tam częściej niż mężczyźni Parkując w takim "wyznaczonym" miejscu nie blokowałybyśmy Wam dwóch miejsc normalnych (co się niekiedy zdarza co niektórym)
a wycieraczki? Oczywiście kupujemy najlepsze i najdroższe (jak i wszystko inne)
[/quote]MotoAlbercik napisał(a):No i popatrzcie cholerka jaka ta nasza dziewczyna wygadana jest...No no no... Chyba będzie nam z nią fajnie i wesoło. A przynajmniej mam taką nadzieję
MotoAlbercik napisał(a):Nasz admin Artek już do mnie napisał i obiecał, że w tym kierunku pomyśli i coś zrobi. Oczywiście musimy mu wybaczyć obecny brak czasu z wiadomego powodu
MotoAlbercik napisał(a):No i popatrzcie cholerka jaka ta nasza dziewczyna wygadana jest...No no no...Chyba będzie nam z nią fajnie i wesoło. A przynajmniej mam taką nadzieję
![]()
więc niech się Adminek żeni i wraca z nowymi pomysłami
BRODATY napisał(a):Tu raczej biega o owoc małżeństwa
samurajsj700 napisał(a):No to trzeba gratulacje złożyć
BRODATY napisał(a):Spokojnie to tylko moje domysły.