Regeneracja Turbosprężarek - WROCŁAW ( Możliwa wysyłka )

07 Mar 2009, 09:53

Witam.
Mam do zaproponowania niezłego turbiniarza "TURBOEXPERT" we wrocławiu przy Jerzmanowskiej 17.
Chlopaki naprawde super robią turbinki, doradza co i jak, poprostu fachowa obsluga i dobra cena 800-1000zł. Niestety tylko autka osobowe.
12m-cy gwarancja. tel. 667-121-663

Obok jest warsztat mechaniczny ale nie pamietam nazwy. Bardzo dobrze robia i nie dużo biorą, choć chcialem ostatnio wymienic amorek i musialbym czekac tydzien.
Mam nadzieje ze sie przyda
domgo
Nowicjusz

18 Lis 2014, 13:06

ja dorzucę firmę Turbo - robią wszystkie turbiny auta osobowe dostawcze ciężarowe maszyny rolnicze i budowlane. warsztat i produkcja Cieśle 11 i punkt sprzedaży w Siechnicach. ceny ok . Często od nich biorę. Z tego co wiem nie biorą kaucji i wysyłają na Polskę i Europę
Jarek44
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 1974
Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: Audi A4
Silnik: 1,9 130
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna

04 Lut 2015, 02:05

Dzięki za namiary, ale mam swój bardzo dobry warsztat, który już więcej niż raz pomógł mi właśnie w tej sprawie. To Stop Car (stop-car.pl) - bardzo fachowa obsługa i przyjazna cena, tak więc dorzucam namiar i polecam wszystkim :)
mankell
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 01 2009
Auto: volkswagen golf
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Automatyczne światła z czujnikiem zmierzchu
    Automatyczne włączanie świateł to prosty system, działający w oparciu o mierzący natężenie światła czujnik zmierzchu. Dzięki niemu światła mijania są automatycznie uruchamiane w momencie gdy zapada zmrok lub auto wjedzie ...