Witam. Zastanawiam się nad zakupem pierwszego samochodu. Jako, że jestem młody szukam czegoś ładnego i szybkiego. Moją uwagę przykuł Renault Megan I w wersji coupe z silnikiem 2.0 i mocą 140 KM, albo 1.6 z mocą 105KM. Samochód posiada bogate wyposażenie w niezbyt dużej cenie. Jest to dobry samochód jako pierwszy zakup czy polecacie coś innego. Mój budżet wynosi 6000-7000 zł.
BMW e36 z silnikiem 2,5 będzie dużo palić, a rodzice nie zgodzą się na samochód, który dużo pali. Zastanawiałem się jeszcze na Hondą Civic VI coupe, która wydaje się lepszym zakupem, ale posiada mniej bogate wyposażenie w środku.
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Nowa Kia Carens - kompaktowy MPV Kia Carens to kompaktowy MPV (Multi-Purpose Vehicle) zaprojektowany całkowicie od nowa z myślą o potrzebach nowoczesnej rodziny. Aerodynamiczna sylwetka, design "cab forward", wybór czterech jednostek napędowych, czterech ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.