Witajcie! Kochani mam nadzieje ze pomozecie. Potrzebne mi jest wymienienie roznic pomiedzy samochodami iveco ml150e25 a MAN TGL. Mana mam obcykanego natomiast iveco nigdy nie jezdzilam a za 3 dni mam egzamin panstwowy na kat. C i moge trafic na Iveco. Wiem tylko tyle ze lewarek w iveco ma pierscien i poziom oleju sprawdza sie jakos inaczej chyba na pulpicie ale nie wiem jak! Czy sa jeszcze jakies roznice i jak je dokladnie sprawdzic? pomozcie prosze!
Opel Mokka SUV-a na miarę potrzeb europejskich kierowców Inżynierowie Opla zakończyli właśnie ostatni etap jazd testowych nowego modelu SUV-a Mokka. Testy przeprowadzono w Niemczech przed rozpoczęciem sprzedaży nowego modelu, która jest planowana na koniec tego roku. Podczas ...
Bentley EXP 100 GT - elektryczny luksus Jak widać Bentley stawia na luksus w wydaniu samochodów elektrycznych. Na razie jest to prototyp ale w niedalekiej przyszłości może się okazać że takie samochody będą królowały na globalnym rynku. To nie tylko ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.