Samochód w204

07 Paź 2024, 11:13

Co myślicie o w204 2.2 cdi 2007 rok ponad 200 k przebiegu od pierwszego właściciela za 36 k zł ? Wersia elegance ma szyberdach . Wymienione sprzęgło dwumasa . Jedynie wymienić hamulce z tyłu. Cenna nie za dzua jak na ten rok ? Są za 30 k ale jak oglądałem to złomy straszne
Mikezpolski06
Nowicjusz

07 Paź 2024, 19:58

No tanio nie jest. Osobiście nie rozważałbym nawet zapłacenia tyle za przedlifta (przy liftingu poprawiono trochę tematów) i to z dieslem, to tylko zwykła c-klasa
franccc
Stały forumowicz

Przebieg/rok: >50tys. km

07 Paź 2024, 22:24

Podobać mi się podoba jutro jadę go obejrzeć . I nie wiem co robić bo to mój pierwszy samochód jak patrzymy to nie ma nic ciekawego i zadbanego a ten merc ładny i utrzymany jedynie lewy błotnik malowany i pierwszy właściciel od nowości ma go chłop
Mikezpolski06
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kupno nowych opon. Wybór sercem czy rozumem?
    Dobre ogumienie to takie, które dzięki swoim parametrom umożliwia właściwe prowadzenie pojazdu oraz zapewnia skróconą drogę hamowania. Jak poznać takie produkty planując jego zakup? Czego unikać? Na co zwrócić ...
    Ospały i senny za kierownicą
    Nie bądź ospały i senny za kierownicą ponieważ takie zachowania sprawiają, że reakcje kierowcy są dużo wolniejsze, jego percepcja słabsza, a do tego ryzyko wypadku dużo wyższe. Jesienią i zimą, kiedy dni są krótsze ...