witam,mam prośbę czy ktoś wie jak rozebrać koło przednie, ponieważ jest luz na zwrotnicy i nie wiem ale myślę że łożyska do wymiany. Z góry dziękuję.POZDRAWIAM.
to na pewno nie pierwszy przypadek nie mamy w posiadaniu samurajka więc i doświadczenia w tej sprawie, lepiej nic nie mówić niż wprowadzać w błąd jak juz się uporasz z problemem to opisz jak sobie dałeś radę, powodzenia.
Czesc. Mam samuraia sj410 i ten sam problem. Jestem w trakcie ustalania, czym on jest spowodowany. Mialem luz na przednim kole i po wymianie lozyska, luz zmniejszyl, sie ale i tak jest duzy. Najprawdopodobniej wina tkwi w sworzniu, jednak za nim go kupie, musze sie upewnic, ze to na pewno to. Jak bedziesz wiedziec, co u Ciebie bylo przyczyna, pisz. Pozdrawiam
Schyłek ery diesla to już tylko kwestia czasu Może się wydawać, że blisko połowa samochodów użytkowanych przez Polaków to auta z silnikiem Diesla. Ich liczba jest jednak niższa niż sądzi wielu zmotoryzowanych – a co więcej, systematycznie spada. Samochody ...
Jak zaoszczędzić za kierownicą, jadąc bezpieczniej? Czy wysokie ceny paliw a mogą zmusić kierowców do przemyślenia swoich nawyków za kierownicą? Stało się tak w Wielkiej Brytanii, gdzie coraz bardziej kosztowna jazda samochodem nieoczekiwanie zaczęła przekładać ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.