REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Tu trzeba sprawdzić ilość czynnika w układzie chłodzenia być może układ jest nie szczelny i przez to cyklicznie klima przestawała się załączać.SEATIBIZA2FL napisał(a):oddałam auto do naprawy bo nie działała klima, naprawili mi i dmuchała normalnie, ale po czasie zaczeła sie "zawieszać" i raz działała a raz nie, a teraz nie działa juz wgl. Dmucha, ale nie chłodzi
Radio jest oryginalne czy dokładane innego producenta?SEATIBIZA2FL napisał(a):Po czasie zaczeło wariować radio, włączył sie sam tryb kasetowy i nie da sie go wyłączyć, chodzi tak jakby w środku była kaseta a nie ma
Tu prawdopodobnie zrobiło się jakieś zwarcie. W pierwszej kolejności trzeba by sprawdzić wartości bezpieczników czy są poprawne i czy czasem ktoś wcześniej nie włożył większego niż dozwolony amperaż bezpiecznika.SEATIBIZA2FL napisał(a):dzisiaj odpaliłam auto, włączyłam światła i przez przypadek włączyłam długie światła i poleciał dym spod kierownicy przy przełączniku od kierunkowskazów. Co to może być?
Ok, to sprawdź na razie bezpieczniki i ten przełącznik.SEATIBIZA2FL napisał(a):Radio jest oryginalne