Seat Leon 2002

11 Kwi 2011, 11:55

Co myslicie pewnego czasu pisalem co wybrac bo sie zastanawialem nad peugeotem 307 ale po wglebieniu sie w temat tego peugeota to byl nie dobry kierunek, została astra II i jakos seat mi podchodzi srodek prawie jak Audi a3. Jak seat z gazem sie sprawuje ?

Ps. bede mial do sprzedania opla tigre 1998 r info u mnie po pieniadzach zadbany ;)
s1ash
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ze wsząd

11 Kwi 2011, 12:00

dość dobrze silniki współpracują z gazem, dobra sekwencja odpowiednie użytkowanie to wszystko pozwala na rzadkie wizyty w warsztacie.
tibu1
Początkujący

Miejscowość: kraków
Prawo jazdy: 18 11 2007

11 Kwi 2011, 14:49

A można wiedzieć dlaczego Peugeot i Opel nie??Pytanie do przedmówcy.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

11 Kwi 2011, 15:53

Nie mowilem ze opel nie bo obecnie mam malego opla i nie narzekam nigdy mnie nie zawiodl ;) tylko ze astr II tyle jezdzi ;) i wyglad gorszy od leona dzieki za info, a turbo da sie zagazowac bo widzialem takie benzyniaki w leonie?

Do peugeota nic nie mam nigdy nie mialem francuza od zawsze niemieckie auta ale naczytalem sie o elektryce i jakos tak podchodze do tego auta chociaz bardzo mi sie podoba. ;)
s1ash
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ze wsząd

11 Kwi 2011, 18:25

To pytanie nie było do Ciebie tylko mojego przedmówcy.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Spalanie i emisja CO2 - BMW X2
    W zależności od wersji silnikowej jesteśmy w stanie zauważyć że rozbieżności w spalaniu są dosyć spore. Wynoszą od 1,8 litra do 7,5 litra na 100 km. BMW X2 xDrive25d : zużycie paliwa w cyklu mieszanym: 6,3-5,7 l/100 km; emisja ...