Seat Toledo --> 2000r. Co myślicie?

26 Paź 2009, 22:28

A wiec tak jak w temacie. Co myślicie na temat tych samochodów? Ogólnie o seatach itp...
I gdybym miał wybierać passat b5 (1999) a toledo, co wybralibyście? Z góry dzięki za pomoc ;)
pawel90
Nowicjusz

Miejscowość: wrocław

30 Paź 2009, 11:55

Hmmm passat mi się podoba bardzo ale po lifcie, ten wcześniej jest jakiś dla mnie nijaki. Toledo jest chyba trochę mniejsze bo (CHYBA) pod względem konstrukcyjnym bazuje na golfie 4. Nie piszesz o tym czy auto ma być duże więc poradziłbym ci Toledo ponieważ jest ich na drodze mniej przez co nie są tak "opatrzone" i jak dla mnie ładniejsze od passata. Natomiast technicznie to to samo co Volkswagen a co do jakości wykonania to gdzieś czytałem, że wnętrze wzorowane było na a3 i co prawda do audi trochę brakuje ale poziom volkswagena akurat w tym modelu osiągneło.
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak polskie miasta wspierają elektromobilność?
    Cisza i dobra jakość powietrza – tego brakuje mieszkańcom wielu polskich miast. W odpowiedzi na ten problem coraz więcej samorządów promuje elektromobilność, ponieważ pojazdy elektryczne zapewniają transport ...
    Zmiany w punktach karnych 2023 - powrót do przeszłości
    Ten rok to zdecydowanie czas zmian dla prawa ruchu drogowego w Polsce. Ponad dwa miesiące temu zetknęliśmy się z lawiną nowych regulacji, a już od 17 września 2023 roku, w życie weszła nowelizacja przepisów o punktach ...