REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie wiem czy na trasie zejdzie poniżej 8 litrów.login87 napisał(a):PS. "Wyższym osiągom 2,0-litrowego silnika benzynowego EcoBoost o mocy 203 lub 240 KM towarzyszy natomiast zużycie paliwa na poziomie 7,7 litra/100 km w cyklu mieszanym. " Ze strony forda.
a Ty uważaj co mówisz, bo jako świeżak jesteś na cenzurowanymlogin87 napisał(a): Idź może lepiej na spacer co
login87 napisał(a):Może coś takiego? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... 83047.html ( link przykładowy)
login87 napisał(a):zużycie paliwa na poziomie 7,7 litra/100 km w cyklu mieszanym. " Ze strony forda.
JestTakiWiatr napisał(a):Preferowany rocznik 2011-2012
Bez sensu. Wyklucza większość aut segmentu D
mike1735 napisał(a):a Ty uważaj co mówisz, bo jako świeżak jesteś na cenzurowanym
tomek70 napisał(a):login87 napisał(a):Może coś takiego? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... 83047.html ( link przykładowy)
Mondeo z 2011 z 203 konnym silnikiem za 46 tysiecy![]()
![]()
login87 napisał(a):zużycie paliwa na poziomie 7,7 litra/100 km w cyklu mieszanym. " Ze strony forda.
Mieli napisać na stronie oficjalnej, że z 10 zeżre?
Radzę samemu iść na spacer
login87 napisał(a):Astra H za 50 tys?? Jak już to astra J chociaż to nie jest samochód segmentu D. Autor pisze " nie chcemy kombi" a Ty piszesz "oba dostępne w wersji nadwoziowej Kombi". Idź może lepiej na spacer co?
login87 napisał(a):Jak teraz wyjdziesz to może kkamyka na spacerze dogonisz.
JestTakiWiatr napisał(a):Mozesz rozwinac?
JestTakiWiatr napisał(a): nie chce LPG.
login87 napisał(a):Dlatego napisałem link przykladowy
login87 napisał(a):zazaczyłem, że info o spalaniu jest ze strony forda wiec wiadomo ze pare litrów trzeba dorzucić