wiatam potrzebuję napełnić klimatyzację i wymienic opony,ponieważ od niedawna mieszkam w okolicy legionowa nie orietuje się gdzie można to zrobić tanio i solidnie. z góry dziękuję
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Skoda Yeti 1.4 TSI z 7-stopniową skrzynią biegów DSG SKODA wprowadza dla modelu Yeti z silnikiem 1.4 TSI 7-stopniową skrzynię biegów DSG. Mając na uwadze rosnącą popularność modelu Yeti z silnikiem 1.4 TSI (122 KM), SKODA poszerzyła ofertę umożliwiając zamówienie ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Kalendarz Motoryzacyjny Kalendarz Motoryzacyjny pozwala zebrać w jednym miejscu informacje dotyczące imprez motoryzacyjnych. Znajdziesz w nim ciekawe opisy i galerie z pokazów motoryzacyjnych odbywających się w kraju i zagranicą. Dodaj imprezę i poinformuj o niej inn ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.