Krótko - ściera mi się skóra na kierownicy (myślę, że jest od nowości, tego nie wiem) I nie wiem - czy sens jest kupić jakąś nową i zszyć, czy zastąpić np. futerkiem?
Oddaj swoją do obszycia to najlepsze wyjście i wyjdą najmniejsze koszty. Jak znajdziesz firmę która tym się trudni profesjonalnie będzie miał bardzo ładnie zrobione! Futerko to moim zdaniem trochę taka lipa raz że szybko się brudzi, a samo w sobie dodatkowo przyciąga brud. Ciężko je wyczyścić itd.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Kiedy nie powinniśmy wrzucać na luz Kierowcy często nadużywają sprzęgła, na przykład dotaczając się kilkadziesiąt, a czasami nawet kilkaset metrów do świateł. Jest to nieekonomiczne i niebezpieczne. "Jazda na biegu jałowym i wciśniętym sprzęgle powoduje ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.