Może ktoś się wypowiedzieć jaki on jest czy jest warty kupienia??Ile kosztuje bo na stronie http://www.skutery.net/skutery.php?model=26 Pisze że 5400 ale to są ceny z sierpnia z roku 2006.??
Przepraszam za umeszczenie w tym dziale ale nieznalazłem odpowiedniego działu.
Coś takiego?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Osobiście nie dałbym tyle pieniędzy za skuter. Szukałbym czegoś używanego, ale jak kto woli Podałem linki bo link podany przez Ciebie coś mi nie działa.
Czy na autostradzie, ekspresówce można wyprzedzać z prawej strony? Nie wiem czy wiecie ale będąc kierowcą powinniście wiedzieć jak to wygląda w naszym kraju i czy dozwolone jest wyprzedzanie z prawej strony na autostradzie i drogach ekspresowych? Piszcie w postach podajcie jakieś krótkie ...
Wnioski patentowe - która marka złożyła ich najwięcej w ciągu 10 lat? Co roku marki samochodowe składają tysiące wniosków patentowych na nowo opracowane technologie. Producenci samochodów są w trakcie technologicznego wyścigu zbrojeń w związku z szybką transformacją branży motoryzacyjnej. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.