Witam, nie wiem czy piszę w dobrym dziale, jak nie to proszę mnie poprawić. Mam do was pytanie, chciałem zamówić sobie dywaniki welurowe do auta lecz mam problem ze stoperami jakie mam zamówić.(owalne czy okrągłe) W podłodze mojego samochodu wystają z przodu takie jakby grzybki lecz nie wiem czy stopery w dywanikach mają być owalne czy okrągłe. Zamieszczam zdjęcie
Moim zdaniem są owalne lecz w środku tego stopera jest okrągła dziurka tak jak by pod stoper okrągły na wcisk. Pomóżcie i proszę o szybką odpowiedź dzieki i pozdr.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Transport ponadnormatywny i jego początki Pojazdy przewożące ciężkie i duże ładunki istniały już w XIX w., jednak dopiero pod koniec lat 20. ub. w. pojawiły się przyczepy, naczepy oraz odpowiednie ciągniki, które można uznać za protoplastów współcześnie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.