Już 26 września 2009 Lotnisko Sportowe "Muchowiec" Katowice.
Podnoszące adrenalinę wyścigi, sceny: koncertowa i klubowa, konkursy, wystawy i ogrom atrakcji !!!
Summer - festiwal na otwartym powietrzu, przywianie lata oraz wakacji
Cars - wyścigi równoległe , zlot samochodów sportowych, modyfikowanych i oryginalnych, wystawy dealerskie oraz motoryzacyjne, "Wojna Północ - Południe" - eliminacje, pomiar głośności oraz jakości systemu audio, konkurencje tuningowe oraz sprawnościowe.
Party - 2 sceny i namiot, ponad 15 artystów, w tym: Jay Delano, Tancerze You Can Dance, Max Farenthide, C-Bool, Base Attack, grupa taneczna Unnaturals
Otwarcie bram 10.00, start imprezy 11.00 bilety: 5zł/ kierowca z samochodem: 15zł
Więcej informacji:
Ostatnio edytowany przez ArteK 02 Paź 2009, 21:17, edytowano w sumie 3 razy
Najpierw pisali na stronce że będzie 27 czerwca potem zmienili że 4 lipca i mnie to wnerwiło bo 1 jechałem na wakacje a teraz 26 wrzesień i się ucieszyłem bo będę.
Takie pytanko czy ktoś z was jedzie swoim autem???
Summer Cars Party-26 Września Lotnisko "Muchowiec" w Katowicach
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Citroen C5 III x7 opinie, problemy, usterki, wady, zalety Opinia na podstawie własnego auta i własnych doświadczeń z nim związanych Citroen C5 2016 wersja Exclusive sport w wersji nadwozia Tourer napędzany silnikiem 2.0 BlueHDI 180 KM i automatyczną skrzynią biegów o przebiegu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.