Suzuki vitara

21 Lis 2009, 21:07

Wezyrro napisał(a):A skąd ja miałem wiedzieć, że to Beskid Wysoki :mrgreen:
tak jakoś mi się wydawało :roll:

a brak tv też znam, bo we Wrocku nie mam, bo mi upadł podczas noszenia :mrgreen:

temat skasztaniony fachowo :cool:

No panowie dobrze sobie pożartować ([lepiej by było ją przepić no alle])nie ma tego złego
z tego grzebania, bo niby cały dzień zajeło ale przód w górze.
[link wygasł]
No próba przodu ale strzały zdjełem lewe sprz. co by ono to było, to samo zdjełem drugie jest OK teraz nie wiem czy pierwszenie było dobre,ale to już po świętach.A co do rady Karsona
dobrze by było z kim kto ma temat skonsultować.

[ Dodano: Nie Lis 22, 2009 09:48 ]
pocieszny napisał(a):
Wezyrro napisał(a):za te wszystkie "pomoce" rozpijemy chłopa :mrgreen:
spokojnie wojsku się nie udało to i wam się nie uda :mrgreen: @fourup już próbował, to się nam metaxa skończyła :mrgreen: a`propos metaxy Tomeczku kiedy stawiasz syfa żeby pojechać gdzieś i się od życia znieczulić??
co do niu sącza to rzeczywiście kiedyś moge wcześniej na dyżur przyjechać albo w któryś wolny weekend znowu pozwiedzać cerkwie :wink:
tak na szybko sprawdż czy nie masz za dużo smaru, czy woda się nie dostała i czy smar nie zjełczał i nie jest teraz niesmarującą mazią, czy złożone są prawidłowo? i czy są wszystkie podkładki,
co do stuków podnieś koło i poruszaj nim na boki zobaczysz czy to nie przypadkiem zwrotnica czasem łożysko stuka a nie wyje :wink:

Dzięki za podpowiedz .Smar aż dziwo że na te lata jest taki,wody nie ma,a co do stuków to przerobiłem są w porządku .Dalej mnie nurtuje jak się załancza ten napęd i czy nie da się naprawić tego sprz...przecież ktoś to kiedyś poskładał. Pozdrawiam
janw65
Nowicjusz

Miejscowość: Gdzieś koło/KNS

22 Lis 2009, 12:21

no jest jeszcze kilka możliwości: łańcuch na reduktorze, bardzo duże luzy na mechaniźmie różnicowym albo brak smaru w przegubach :mrgreen: innej możliwości nie widze
jeśli nie jesteś na 100% pewien że to nie sprzęgi to zdejmij je na chwile i przejedź się kawałek jak będzie dalej strzelać to nie sprzęgełka ;)

a jeśli to sprzęgi na 100% to ja bym zblokował na stałe sprzęgi i śmigał tak ;) spalanie ci sie o pół litra podniesie a do przełączanie napędów nie trzeba będzie zwalniać :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

22 Lis 2009, 14:46

pocieszny napisał(a):no jest jeszcze kilka możliwości: łańcuch na reduktorze, bardzo duże luzy na mechaniźmie różnicowym albo brak smaru w przegubach :mrgreen: innej możliwości nie widze
jeśli nie jesteś na 100% pewien że to nie sprzęgi to zdejmij je na chwile i przejedź się kawałek jak będzie dalej strzelać to nie sprzęgełka ;)

a jeśli to sprzęgi na 100% to ja bym zblokował na stałe sprzęgi i śmigał tak ;) spalanie ci sie o pół litra podniesie a do przełączanie napędów nie trzeba będzie zwalniać :mrgreen:

Dzięki Pocieszny witam(nie wiem czy nie zdubluję posta bo mi gdzieś zwiał z góry sorry) Właśnie wieczorem wczoraj po podniesieniu przodu zdjąłem lewe bo z tej strony było słychać,jazda,strzela zdjąłem prawe jazda OK .Teraz muszę z powrotem założyć lewe bo może jest dobre, bo żeby oba padł wraz.Chyba że jak piszesz o reduktorze zobaczymy.A jak to one to albo zakup albo będe blokował[oczywiście z małym instruktarzem za pozwoleniem]Pozdrawiam.

[ Dodano: Pon Lis 23, 2009 20:09 ]
Witam. na razie temat zamykam podnoszę vitkę a między czasie spróbuję od kogoś je pożyczyć aby być 100%pewnym i nie inwestować bez potrzeby POZDRAWIAM :roll:
janw65
Nowicjusz

Miejscowość: Gdzieś koło/KNS
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

II edycja programu edukacyjnego dla dzieci "Drogowe ABC"
    Z początkiem marca w przedszkolach w całej Polsce rozpoczęła się II edycja programu edukacyjnego "Drogowe ABC", organizowanego przez firmę Circle K Polska oraz Polski Czerwony Krzyż. Celem inicjatywy, która dotrze ...
    Mitsubishi Global Small to Mitsubishi Space Star w Europie
    W związku z niespodziewanymi kwestiami prawnymi, związanymi z prawami handlowymi do znaku "Mirage" w Europie, firma Mitsubishi Motors Corporation (MMC) zdecydowała o nadaniu nowej nazwy na Starym Kontynencie modelowi Global ...