REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Wezyrro napisał(a):A skąd ja miałem wiedzieć, że to Beskid Wysoki![]()
tak jakoś mi się wydawało![]()
a brak tv też znam, bo we Wrocku nie mam, bo mi upadł podczas noszenia![]()
temat skasztaniony fachowo
pocieszny napisał(a):spokojnie wojsku się nie udało to i wam się nie udaWezyrro napisał(a):za te wszystkie "pomoce" rozpijemy chłopa@fourup już próbował, to się nam metaxa skończyła
a`propos metaxy Tomeczku kiedy stawiasz syfa żeby pojechać gdzieś i się od życia znieczulić??
co do niu sącza to rzeczywiście kiedyś moge wcześniej na dyżur przyjechać albo w któryś wolny weekend znowu pozwiedzać cerkwie![]()
tak na szybko sprawdż czy nie masz za dużo smaru, czy woda się nie dostała i czy smar nie zjełczał i nie jest teraz niesmarującą mazią, czy złożone są prawidłowo? i czy są wszystkie podkładki,
co do stuków podnieś koło i poruszaj nim na boki zobaczysz czy to nie przypadkiem zwrotnica czasem łożysko stuka a nie wyje
pocieszny napisał(a):no jest jeszcze kilka możliwości: łańcuch na reduktorze, bardzo duże luzy na mechaniźmie różnicowym albo brak smaru w przegubachinnej możliwości nie widze
jeśli nie jesteś na 100% pewien że to nie sprzęgi to zdejmij je na chwile i przejedź się kawałek jak będzie dalej strzelać to nie sprzęgełka
a jeśli to sprzęgi na 100% to ja bym zblokował na stałe sprzęgi i śmigał takspalanie ci sie o pół litra podniesie a do przełączanie napędów nie trzeba będzie zwalniać