Szukam jakiegoś crossovera (ewentualnie SUV'a) do 30 tys. W oko wpadł mi Qashqai. Z tego co patrzyłem po zamontowaniu gazu jazda nim tania jak barszcz. Koszta eksploatacyjne także nie najgorsze. Czy znacie jeszcze jakieś podobne auta spełniające te kryteria? Samochód będzie głównie do jazdy w średnim mieście ale raz w miesiącu będą dłuższe trasy, ok. 300km.
Tak czytając twój post nasunęły mi się dwa samochody oprócz Nissana Qashqai. Tani w eksploatacji i najmłodszy będzie Duster którego możesz kupić już z LPG ale tu minusem jest wyciszenie Drugim na którego warto zerknąć jest Hyundai Tucson.
Virtual Reality Holodeck - wspólna praca w wirtualnym otoczeniu Audi testuje obecnie tzw. Virtual Reality Holodeck, dający możliwość oceny stylistyki nowych modeli. Rozwiązanie to pozwala wykreować wirtualne otoczenie, do którego można wejść i obejrzeć umieszczone w nim trójwymiarowe ...
Jak sprawdzić / obliczyć ET felgi? - instrukcja Na rynku mamy bardzo dużo dostępnych felg zarówno aluminiowych jak i stalowych. Każda z nich powinna posiadać wytłoczone parametry montażowe w szczególności szerokość, średnicę i parametr osadzenia felgi ET. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.