Terrano dopasowanie silnika

04 Maj 2007, 16:12

Witam
Mam terrano I z orginalnym silnikiem 2.4 benzyna. Chce kupic 3.0 v6, nie orientuje sie ktos jak jest ze skrzynia(bedzie pasowac,czy rowniez trzeba zmieniac), bo z tego co sie dowiedzialem mocowania sa te same?

Robil ktos kiedys taka przekladke?

Pozdrawiam
dapimp
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

10 Maj 2007, 14:55

Ja nie maiłem takiego problemu. Od razu jak kupowałem miałem 3,0 V6:D . Niestety nie mogę Ci pomóc, bo nie wiem czy bedzie pasić czy nie. :(
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

10 Maj 2007, 15:43

lasty napisał(a):Ja nie maiłem takiego problemu. Od razu jak kupowałem miałem 3,0 V6:D . Niestety nie mogę Ci pomóc, bo nie wiem czy bedzie pasić czy nie. :(

Najprościej będzie jak kolega podjedzie do Ciebie i razem zrobicie wizje porównawczą.
Garet
Początkujący

Miejscowość: Z prowincji ;)

10 Maj 2007, 16:58

Zapraszam:) przy okazji wpadniemy na winów poszaleć. Tylko z kąd kolega jest??
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Jak jeżdżąc skracamy sobie drogę - jazda na skróty
    Jazda wyznaczonym torem wydaje się kierowcom jedną z oczywistych zasad ruchu drogowego. Tymczasem wielokrotnie można zaobserwować niebezpieczne zjeżdżanie samochodów na sąsiedni pas ruchu, zwłaszcza na zakrętach.