Kupiłem samochód sprowadzony z Niemiec. Z tego co wiem mam 30 dni na rejestracje samochodu od daty jego zakupu. Samochód został sprowadzony na tablicach tymczasowych (widocznie na zdjęciu)
(data na żółtym tle tablic to 27.06.14)
Pytanie:
Czy na takich tablicach mogę jeździć po Polskich drogach do momentu zarejestrowania samochodu w kraju? Oczywiście samochód miałby wykupione ubezpieczenie OC.
Rajdowa Celica GT4 Carlosa Sainza na sprzedaż Wystarczy 199 000 euro i oryginalna Celica GT4 ST165 Carlosa Sainza może być twoja. Samochód, którym słynny Hiszpan zajął drugie miejsce w Rajdzie Grecji 1991, został wystawiony na sprzedaż przez belgijską firmę ...
Pagani Huayra - centralnie umieszczony wydech Samochody ze stajni Pagani zawsze słynęły z ekstrawaganckiego wyglądu i nie inaczej jest w przypadku następcy modelu Zonda, czyli Huayry. Tak samo jak w Lexusie LFA, wszystkie końcówki wydechu włoskiego auta skupiono ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.