Volvo S60 co sądzicie??

17 Lut 2008, 15:09

Witam zastanawiam się nad zakupem Volvo s60 benzyna (kwota 35000 do 40000) o minimalnej mocy 150 KM co sądzicie o tym samochodzie?? Jak jest z jego awaryjnością. Do tej pory jeżdżę volvo 440 i nie narzekam. Zastanawiam się też nad BMW serii 5 też benzynie. Tutaj jednak słyszałem że są bardziej awaryjne (jak to mówią BMW bedziesz miał wydatki - prawda to??) . Co byście polecali aby wybrać dobrze??

Pozdrawiam i dziękuje za opinie.
bladeostrze
Nowicjusz

17 Lut 2008, 15:43

mam ten sam dylemat! Tyle, że ja chciałbym S60 diesel 2,4(163KM). Wacham się również nad BMW E46 320d. Ja polecam VOLVO. BMW 5 ma już stary design. Zastanów się nad dieslem.
mistrz27
Początkujący

18 Lut 2008, 19:09

A czemu mówisz żebym zastanowił sie nad dieslem. Rocznie robie około 14000 km więc jak to mówią benzyna bardziej się opłaca. Chociaż do tej pory jeździłem tylko dieslami nie licząc poloneza na gaz :D może dlatego chciałbym pojeździć benzyną. Ale napisz mi swoje zdanie co ty sądzisz.

Pozdrawiam
bladeostrze
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Czy luksusowe SUV-y mogą być ekologiczne?
    Jeszcze dekadę temu aspekt ekologii w segmencie samochodów klasy premium nie był brany przez producentów pod uwagę tak mocno, jak w chwili obecnej. Co więcej, samochody luksusowe produkowane dzisiaj mogą poszczycić ...