REKLAMA
Witam Wszystkim ,
Mam do was 2 pytania może wy będziecie umieli mi na nie odpowiedzieć lub nakierować na to co może być tego przyczyną lub co wymienić. Miesiąc temu kupiłem auto - Volkswagen Passat B6 2.0 TDI 140 KM .
1. Na wyświetlaczu pojawiły mi się 2 Kontrolki (Zdjęcia są niżej) jedna coś od ręcznego elektrycznego a druga od żarówki. Zaznaczam ze wszystkie żarówki wszędzie działają, świecą , mają się dobrze. Niektóre były wymieniane . Żarówka dalej miga i nie wiem co to jest . Pojechałem do mechanika który podpiął mi pod komputer auto . Powiedział mi że tylko co znalazł to ,to że te dwie palące się lampki są niby ze sobą powiązane i chodzi chyba o ten elektryczny ręczny ale do końca sam nie wie. (Coś w tym jest ,ponieważ zawsze zapalają się w tym samym momencie. Tylko raz zdarzyło mi się że żarówka się nie paliła ale jak ujechałem z kilometr to znowu się włączyła . (P) przekreślone świeci się a żarówka miga) Wystąpiły mu 2 błędy : 02443 i 02844
Czy ktoś miał podobny problem lub wie co wymienić lub jak naprawić?
2. Drugie moje pytanie jest z ciekawości chciałbym dowiedzieć się co oznaczają te skróty które również mi się wyświetlają w czasie jazdy i się zmieniają . (Strzałka W) Czy AW ASW A0 coś w tym stylu. (Zdjęcia są również) A na Google nie znalazłem tego .
Z góry dziękuję za wszelką pomoc i starania
P.S Nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem jak nie w tym to przepraszam , jestem nowy tutaj .