VW Passat - światła??

23 Lut 2008, 21:10

Witam jestem kobietą i miałam nieprzyjemną sytuację na parkingu ,jakiś facet cofając uderzył w mój zderzak. Doszliśmy do ugody i dał mi kasę na naprawę świateł (mąż nic nie wie) ,chcę jak najszybciej je wymienić i dlatego proszę o pomoc ,nie mam pojęcia jak się nazywają i zamieszczam zdjęcie z oznaczeniem tychże świateł ? Proszę o podanie ich nazwy i jaki będzię koszt wymiany?? Pozdrawiam

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

[/img]
jina
Nowicjusz

24 Lut 2008, 11:23

te światła to halogeny nie powinny być drogie na allegro jedna sztuka 55zł

Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Ale jeśli zależy ci na czasie idź do sklepu z częściami i zapytaj o halogeny do passata B4 .
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

24 Lut 2008, 13:40

dzięki za odp bardzo mi pomogłeś :)
jina
Nowicjusz

24 Lut 2008, 20:06

a jeszcze chciałam zapytać czy istnieje możliwość wymiany samego plastiku z tych świateł i czy te całe światła można samemu zmienić bez wizyty w warsztacie ,jeśli tak to proszę o wskazówki :)
jina
Nowicjusz

25 Lut 2008, 19:09

bardzo proszę o pomoc
jina
Nowicjusz

25 Lut 2008, 20:15

Jesli nie znasz sie ni w zab na mechanice, to warto rozwazyc odstawienie samochodu do warsztatu.
Yarcio
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Praktyczny mały samochód hybrydowy
    Samochody z alternatywnymi napędami od lat systematycznie zyskują na popularności, a prym w tym segmencie wiodą tańsze i bardziej praktyczne od samochodów elektrycznych modele z napędem hybrydowym. Ile kosztuje ekologia? ...