Witam, malutkie pytanko , jak otworzyć tylną klape w kombi ? niemożna jej otworzyc ani z pilota ani z wewnątrz auta ani też kluczem, wczoraj jeszcze działało a dziś lipa, nic niegrzebałem , pomocy!!!
Zrobiłem Tak dla wiadomości jak by komuś się przydarzyło to samo, a więc , zablokowana była klamka poniewarz jest tam mały guziczek który uruchamia elektro magnesik trzeba się do niego dostac i go rozruszać , ja go zalałem WD-40 i działa.
Pomysłowe rozwiązania Toyoty "Today, Tomorrow, Toyota" – dziś, jutro, Toyota. Hasło reklamowe Toyoty z lat 90. wskazuje na nieprzeciętną trwałość samochodów tej marki, ale jednocześnie podkreśla koncentrację Toyoty na budowaniu przyszłości ...
Bezpłatny raport z CEPiK - historia pojazdu Co to jest usługa "Historia Pojazdu" i kto może z niej skorzystać? "Historia Pojazdu" to usługa realizowana przez Ministerstwo Spraw Wewnętrznych dla wszystkich, którzy planują zakup używanego samochodu, motocyklu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.