W którym vanie środkowy fotel ma ...?

26 Mar 2008, 15:23

Szukam minivana, w którym są trzy fotele w pierwszym rzędzie a środkowy fotel ma 3-punktowy pas.
Muszę przypiąć 3 foteliki dziecięce.

Wydaje mi się że Scenic Grand ma taki, ale oświećcie mnie proszę.
aspidisca
Nowicjusz

26 Mar 2008, 15:54

Skoro masz do zamontowania 3 foteliki to i tak nie zmieszczą Ci się w pierwszym rzędzie. Po co więc utrudniac sobie szukanie i wybór samochodu, skup się na autkach bezpiecznych i komfortowych i lepiej na tym wyjdziesz. Albo... szukaj vana, wtedy cała trójka malców zmieści Ci się w rzędzie nr 2, a pozostali psażerowie z przodu i z tyłu.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

26 Mar 2008, 16:22

nie zmieszczę? he he..
siła x złość i zmieszczę :wink:
w skodzie felicji upycham dwa foteliki 0-9, oba z bazami i jeden 9-36

a w bagażniku mieści mi się stelaż wózka bliźniaczego! To jest dopiero auto ta felicja!
aspidisca
Nowicjusz

26 Mar 2008, 16:26

myślę nad Vojagerem, albo Sharanem, ale oprócz wyjazdów rodzinnych które są raz w roku trzeba co dzień jeździć do pracy takim kolosem. Trochę się obawiam kosztów paliwa.
aspidisca
Nowicjusz

26 Mar 2008, 16:59

Jak kupisz Sharana w dieslu (1.9TDI) to spalania się nie bój, będzie oscylować w granicach 6-8 litrów/100km.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

26 Mar 2008, 17:24

A czy w sharanie jest możliwość założenia pasów 3-punktowych na środkowym fotelu, od sufitu? To się chyba nazywa system isofix, tak?
aspidisca
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy SEAT Leon zaprojektowany całkowicie od podstaw
    Nowy SEAT Leon to silna i emocjonalna osobowość oraz najpiękniejszy sposób by doświadczyć funkcjonalności płynącej z samochodu. Nowy Leon to zaprojektowany całkowicie od podstaw i pełen nowoczesnej technologii samochód ...

27 Mar 2008, 21:39

Nie mam zielonego pojęcia. Najlepszych informacji w tym zakresie udzieli Ci serwis VW. :wink: I polecam Ci właśnie tak zrobić.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

12 Kwi 2008, 20:42

isofix to zupełnie coś innego. a co do bagażnika to nie widziałem jeszcze auta4 metrowego 7 osobowego z 1,5 metrowym bagażnikiem. niektóre wasze posty wygladają jak byście czytali AUTO ŚWIAT
espace 16V
irekaro
Nowicjusz