Warsztat AutoSerwis i BS B&B Samochody

20 Paź 2009, 09:32

Witam,

co myślicie lub/i macie jakieś doświadczenia z warsztatem AutoSerwis, ulica Bokserska 1c i z warsztatem BS B&B Samochody, ul. Wałbrzyska 2. Oba w Warszawie.

bbsamochody.bosch-service.pl

bokserska.com.pl

Ewentualnie tak na zdrowy rozsądek ( na oko ) to który byście wybrali ?

Pzdr
AC
Ostatnio edytowany przez Absens_carens, 15 Sty 2010, 23:52, edytowano w sumie 1 raz
Absens_carens
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

15 Sty 2010, 16:24

nie wiem, jak bokserska, slyszalem rozne opinie, ale bosch service na walbrzyskiej szczerze i goraco ODRADZAM, oszukali mnie na duza kase nszczac sterownik ABS I ASR i uparcie odmaiwjac potem reklamacji, po prostu granda bezczelnych facetow, jestem zdegustowany i radze omijac szerokim lukiem, powaznie, nie jest to jedyna, ale najwieksza usterka, jaka mi zrobili i nie naprawili, przykro gadac, :sad:
wolny
WOLNY
Nowicjusz

Miejscowość: wawa

11 Mar 2010, 16:31

Powiem szczerze, że jestem bardzo zaskoczony powyższą informacją. Serwisuję swojego Peugeota w B&B od kilku lat i nigdy nie zdarzyło się, żeby coś mi skopali. Wręcz przeciwnie - wszystko dokładnie wytłumaczą i pokażą. Ja jestem z serwisu na Wałbrzyskiej bardzo zadowolony i go polecam. Natomiast warsztatu na Bokserskiej nie znam, trudno więc mi się wypowiadać na ich temat.
Andrzej
rumowskia
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

20 Mar 2015, 15:01

Przestrzegam przed warsztatem AutoSerwis na Bokserskiej. Zawiozłem tam swoje Audi A6, bo mam blisko z pracy. Za pierwszym razem skończył się rozrząd i tu muszę przyznać, że to zrobili porządnie, ale oddali mi samochód, gdzie xenony już nie ruszały się. Pojechałem do fachowca od świateł i musiałem wymienić silnik w lewej lampie i sterownik od xenonów. Jakoś dziwnie oba uszkodziły się w trakcie jak samochód stał w warsztacie. Stało się, za pierwszym razem mogłem jeszcze uwierzyć w przypadek. Drugim (i ostatnim) razem oddałem im samochód jak strzeliła mi chłodnica. Tą wymienili jak należy, ale przy oddawaniu samochód miał kłopot przy odpaleniu, chechłali ponad 15 razy rozrusznikiem by w ogóle odpalił, a jak już odpalił to kopcił jak ruska ciężarówa. Nie przyjąłem samochodu i powiedziałem, że mają to przywrócić do stanu używalności, po 2 tygodniach oddali samochód bredząc coś o wpływie kątów na święta wielkanocne. Samochód odpalał, ale mocy zdjęli mi dobre 1/3 tego co przed naprawą. Po regeneracji pompy wtrysku moc wróciła, więc z tego widać, że musieli mi podmienić na Bokserskiej tą pompę. Więcej tam nie pojadę i przestrzegam też innych. W warsztacie na Bokserskiej podmieniają części. Chcesz mieć problem to jedź do nich.
jacekk0000
Obserwowany

Auto: Audi A6
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Przygotuj auto do zimy
    Przed sezonem zimowym warto zainteresować się, czy nasze auto jest do niego przygotowane. A co trzeba zrobić, by tą zimę przejeździć bez problemów? O oponach zimowych pisał nie będę, bo to temat znany każdemu. ...