Otóż jak w temacie postanowiłem założyć gaz do mojej Kii Sportage. Motor 2.0 rok 2008. Trochę czytałem o LPG i pomyślałem że BRC może być tu dobrym pomysłem ale chce poznać wasze opinie na ten temat.
Wiesz co już tu kiedyś pisałem. Ja mam w mojej Grand Vitarze sekwencję BRC Sequent 24, montowaną w Energy Gaz w Warszawie. Nie wiem czy do koreańczyków też to jest potrzebne ale w BRC masz funkcję VSR która zapobiega wypalaniu gniazd, więc ewentualnie jak chcesz możesz do nich podjechać i zerknąć. Jak chcesz mam zdjęcia z montażu to mogę Ci podesłać na priv.
Kolego tu masz mój przykład montażu BRC P&D w A8 z 2004 roku. Ogólnie jestem zadowolony, tylko ładniej by było jak by mi jakoś logiczniej ten filtr zamontowali, ale to już przy przeglądzie i powiem. Do Ciebie też BRC śmiało będzie pasować i to pewnie nawet tańsze bo Sequent 24 chyba. Jak coś to pisz na priv to Ci powiem jak i co wyglądało u nich z montażem. Tu masz zdjęcia:
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Która skrzynia automatyczna jest/była najmniej awaryjna? Klienci często pytają nas, która skrzynia automatyczna jest najmniej awaryjna. Jako specjaliści zajmujący się regeneracją przekładni automatycznych, zdecydowanie polecilibyśmy konstrukcje inżynierów Mercedesa ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.