WYNAJMIJ AUTO KEMPINGOWE!!!!

11 Sie 2007, 13:42

[link do oferty na Allegro wygasł]
Maciej
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

11 Sie 2007, 15:19

Wiesz co bym ci poradził ,jak chcesz dobrze rozkrecić interes to zrób jeszcze takie podziały:
Doba -140 zł Kaucja 600 zł
Weekend -220 zł Kaucja 800 zł
Tydzień -1100 zł Kaucja 1000
Miesiąc 4000 zł Kaucja 2000zł
Jak ktoś wynajmie na miesiąc to zobacz ile Ci kasy przypłynie:P
Fajna sprawa takie autko ale tak na miesiąc mieszkac w takim czyms to se niewyobrażam :P
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

11 Sie 2007, 16:24

...masz racje z promocjami i rozkręceniem.
...ale:)
Samochodzik jest moim hobbystycznym sprzętem, który nie jest po to by dla mnie zarabiać. Wynajmuje auto po to by na siebie zarabiało. Pozwala mi to na utrzymanie auta w nienagannej kondycji i zostaje mi na własne wakacje. Miesiąc czasu również nie chciałbym w nim mieszkać:D Większość klientów bierze busika na 3-7dni. Cena 140zł za dobę nie jest kwotą wygórowaną i nie mam potrzeby wypuszczać go taniej. Kaucja stała niezależnie od długości najmu. Płatność z góry. Jesli jedziesz na wakacje w cztery osoby wychodzi to po około 35zł na dobę. Za te 35zeta masz możliwość korzystania z nieograniczonej swobody. jedziesz gdzie chcesz, nie masz punktów docelowych z noclegami. Nudzi Ci się o 2 w nocy- wsiadasz i jedziesz w inne miejsce. Opłaty za nocleg i tak nie płacisz.
Oczywiście dzięki za poradę.
Dla przyszłych najemców:
Oczywiście przy najmie dłuższym niż tydzień - obiecuje rabat:)
Pozdrawiam i zapraszam
Maciek
Maciej
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota silniki 3S-GE / GTE
    Cztery cylindry w układzie rzędowym. Pojemność: 2 litry. Zalety: dostępność, dobry potencjał do tuningu, duży dostęp do części zamiennych. Klasyczne jednostki 3S-GE / GTE powstały zgodnie z tradycyjnym podejściem do sztuki ...