Zbyt niska cena

11 Mar 2010, 13:57

hah ........ juz koles kupil. Ja pieprze ale pewnie ma radoche
Dragus
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: ..:>>.?

11 Mar 2010, 15:47

Dokładnie, 1.5 roczne BMW X6 w prawie "ful wypasie" kupić za 65k, ciekawe co z tym BMW jest nie tak, bo wątpie, że jakiś idiota sprzedał samochód, za który dał sporo ponad 300k za 20% wartości. Z tego co wiem to nie ma marki, której samochody przez niecałe 2 lata traciły 80% swojej wartości... Albo było kradzione, albo składane z kilku. Bo nawet gdyby było po wypadku i ktoś by je zrobił to nie sprzedawał by go za 65k.
piotreq
piotreq
Zaawansowany

Miejscowość: Bydgoszcz

11 Mar 2010, 17:16

[link do oferty na Allegro wygasł] zobaczcie to;] 37tys za 2 letnią "piątke"?
też użytkownik miał kilka takich samochódów do sprzedania była jeszcze Q7 2008 za 69tyś A4 2008za 32tyś itd:D
ktoś chyba sobie zrobił niezłe jaja a niektórzy ludzie się na to nabierają
luck112
Początkujący

Miejscowość: Wręczyca Wielka
Prawo jazdy: 10 02 2013
Auto: Renault Scenic III

11 Mar 2010, 17:35

Tak a popatrzcie na nicki allegrowiczów z czarnego X6 a tej 520,to są te same :lol: ale ja mam lepszy hardcore,swego czasu widziałem na allegro niebieskiego malucha z 1997r,cena jaką ktoś wylicytował to 20tys.zł i mówie całkiem serio,było to niedawno.Pare osób licytowało po pare stówek a tu ktoś wyjechał z 20kołami :lol:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Mar 2010, 11:50

[link do oferty na Allegro wygasł]
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań

12 Mar 2010, 13:24

illusion napisał(a):http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=7337739

Przyjemniaczek jakiś widać :mrgreen:
A to wszystko to świetne podsumowanie okazji na Allegro.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochody klasy A - przegląd rynku
    Najmniejsze miejskie samochody mają na naszym rynku ustabilizowaną pozycję – przede wszystkim ze względu na swoją cenę, która rzadko przekracza kwotę 40 tys. zł. Co więcej, producenci coraz lepiej wyposażają ...
    BUKOVINA World Snow Polo Masters 2018
    Drużyna Renault zajęła drugie miejsce w międzynarodowym turnieju BUKOVINA World Snow Polo Masters 2018, który odbył się w dniach 19-21 stycznia 2018 r. Renault Polska oraz Anndora, autoryzowany koncesjoner Renault ...

12 Mar 2010, 16:18

Jak się chce mieć Q7 za 70tys to tak wychodzi :mrgreen:
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

12 Mar 2010, 19:00

O ja pierdziele. To koleś, który wstawił takie auto ma przesrane. ktoś kupił zauwazyłem. Ostatnio czytałem, że koleś miał podobną sytuację. Wystawił fikcyjną terenówe żeby sprawdzić za ile pójdzie na allegro jesli ściągnie z Niemiec i bedzie chciał sprzedać. Zapomniał tylko o wpisaniu ceny minimalnej. I tak oto jakiś delikwent z allegro kupił samochód za 1/10 wartości. Niby auta nie było, ale po sprawie w sądzie, wyszło na to że autor fikcyjnej aukcji musiał mu kupić taki sam samochód w takiej cenie, za jaką kupił na allegro.
Chociaż jeżeli oba auta są od jednego klienta to pewnie coś kręci. jakiś "crook" ;-)

A taka puenta z mojej strony: Nie ma nic za (pół)darmo :-)
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

15 Mar 2010, 04:10

Nie ma przesrane, bo kradnął loginy i hasła i wystawiają aukcje na allegro na zaliczki.
Ktoś wpłaci kasę i papa :mrgreen:
maxxis
Nowicjusz

Miejscowość: Śląsk