Hm wychodzi dużo taniej na gazie. A z tą benzyną i gazem to hmm musisz mieć na rozruch tylko odrobinę, 5L benzyny styknie na masę odpaleń. Mówię o starszej generacji gazu, w tych nowszych nie wiem czy zachodzi potrzeba odpalania na benzynie w zimie.
Gdzieś czytałem że w Polsce nigdy sie jeszcze nie zdazyło aby podczas wypadku wybuchła butala z gazem.
Gaz jest tak samo palny jak benzyna, więc podobnie bezpieczny.
Felgi samochodowe - rozstaw i ilość śrub Przedstawiamy dwa parametry montażowe felg samochodowych (średnicę śrub i ich ilość) zarówno stalowych jak i aluminiowych. Są one na tyle ważne, że oba te parametry muszą być dokładnie takie same jak zalecił producent ...
Tuning Show 2009 - Kraków / relacja Zwiedzający podczas 7.Tuning Show w Krakowie mogli zobaczyć mi. in. samochód rajdowy Janusza Kuliga, Ford Focus WRC, którym wywalczał tytuły mistrza Polski w latach 2000-2001. Ponadto był tylno napędowy Ford ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.